Съюз на екскурзоводите в България

Home / Forums / Support and Wellness / Съюз на екскурзоводите в България

  • Author
    Posts
  • BrianSaispNL BrianSaispNL
    March 6, 2024 at 2:28 pm #1501

    Съюзът на екскурзоводите в България (СЕБ) е учредителната организация, установена на територията на страната с предназначение сплотяване, протекция и напредък на екскурзоводската дейност.

    От 1990 г. до днес броят на участниците нараства до 200, а езиците, на които работят, достигат до 20, в това число: английски, български, френски, гръцки, датски, иврит, испански, италиански, немски, норвежки, полски, португалски, румънски, руски, турски, унгарски, нидерландски, чешки и други.

    Организирането на събития с образователна мисия за екскурзоводи е сред главните дейности на СЕБ. Курсовете, лекциите, конференциите и семинарите предоставят неповторимата възможност за обмяна на информация, начини и впечатляващи преживявания в областта на екскурзоводската дейност, ангажирайки вниманието и подпомагайки за обединението на всеки един от членуващите.

    СЕБ подпомага комуникацията между екскурзоводите и техните клиенти – туроператори. Това се осъществява чрез директна връзка (каталог в официалния сайт на СЕБ) или непряк контакт (съдействието на компетентно лице, отговарящо по телефона и електронната поща на организацията).

    Част от екскурзоводите на СЕБ са също и квалифицирани преводачи към чужди езици. Наемането на екскурзоводи и преводачи от СЕБ е възможно чрез договори за трудова или гражданска дейност, с предоставяне на фактури, както лично от тях, така и през организацията.

    СЕБ продължава да набира нови, амбициозни членове, да предлага условия за повишаване на квалификацията им и усвояване на уменията им като екскурзоводи, да подпомага връзката между екскурзоводите и туроператорите.

    [url=https://www.bulguide.bg/]екскурзовод[/url]

    =bulguide=

  • You must be logged in to reply to this topic.